Després d’unir la seva experiència en el grup Colomer Munmany i en el grup de moda Torras, inicien la marxa en el sector tèxtil i de la pell a Espanya a final dels anys 90. Amb més de 30 anys d’experiència en el sector, neix SOMINEMI a principis del 2015 a Barcelona. Una llarga trajectòria basada en la passió per la pell, la tradició, el detall i la qualitat, ha permès un ràpid creixement de SOMINEMI. En l’actualitat és un referent nacional en la fabricació de peces de pell de manera artesanal amb clients per tot el món.

L’essència de SOMINEMI està basada en la qualitat dels adobers de casa nostra, pioners i líders a nivell mundial en pell i en la tradició artesana de la confecció de peces de pell. El seu objectiu és oferir un producte exclusiu, tractant cada peça al llarg de tot el procés de fabricació com una cosa única. Per a això seleccionen acuradament la millor matèria primera, a partir de la qual les mans artesanes dels seus professionals treballen minuciosament per a donar vida a cada peça.

SOMINEMI vol transmetre fidelment els valors en els quals creuen a través de cadascun dels seus productes: la sostenibilitat mediambiental amb un enfocament cap a la moda sostenible, la passió pel treball ben fet, la cerca de l’excel·lència i l’ètica són pilars fonamentals de SOMINEMI. Des de l’origen, totes les seves peces són el resultat de moltes hores de treball minuciós, detall a detall, imprimint a les peces que surten de les seves instal·lacions un caràcter únic i exclusiu.

El denominador comú que uneix al seu equip de professionals és la seva àmplia experiència en el sector de la confecció en pell, la admiració i el respecte per l’ofici artesanal i la seva aposta per la qualitat i l’excel·lència. Cuiden fins al mínim detall al llarg de tot el procés de producció: des de la selecció de pells de la millor qualitat fins a la creació de productes únics. Posen a les persones en el centre: experts pelleters, patronistes, artesans i tècnics: tots ells formen part essencial de la cadena artesanal. Diferents nacionalitats, titulacions, oficis i generacions juntes, comparteixen coneixements, habilitats i experiència per a portar l’artesania de la confecció en pell a l’excel·lència.

SOMINEMI disposa d’unes instal·lacions a Sabadell amb un showroom i un taller amb professionals altament qualificats i especialitzats en la confecció de peces de pell d’alta qualitat. Actualment, han ampliat el taller per incorporar la secció de marroquineria en col·laboració amb l’empresa KH Exports lndia, amb una sòlida implantació en el sector i clients de marques com Prada, Polo Ralf Lauren, Coach, Michael Kors, Tory Burch, entre altres.

L’empresa SOMINEMI té dues marques pròpies: DOSPER i REVER BCN.

La marca DOSPER neix de la passió pel disseny, la qualitat i l’artesania local. Uneix l’elegància amb la versatilitat, creant bolsos bandoleres, que representen més que simples accessoris. Els seus bolsos estan curosament confeccionats utilitzant la més alta qualitat de pell, garantint durabilitat i un acabat impecable. Cada bolso DOSPER és un complement únic, fusionant l’elegància atemporal amb la funcionalitat moderna.

REVER BCN neix de la passió, l’experiència, la dedicació i el coneixement d’un grup de professionals que dediquen la seva vida a dissenyar i treballar la pell. Dissenyen jaquetes de pell de xai reversibles, atemporals i de qualitat superior. La seva trajectòria, basada en la passió per la pell, la tradició, el detall i la qualitat, els ha permès poder oferir un producte de disseny únic, de producció artesanal i amb un clar enfocament cap a la sostenibilitat. Totes les seves peces tenen aquesta característica especial que les fa úniques. Es tracta de peces reversibles, dissenyades perquè tinguin una densa capa de tou pèl d’una banda, i suau napa per l’altre. Per la naturalesa de la pell, i gràcies a la seva confecció, es tracta d’una peça molt còmoda i lleugera.

Leather Cluster Barcelona és un entorn de cooperació competitiva per promoure projectes estratègics transversals i transformadors amb l’objectiu d’impulsar l’ecosistema del sector de la pell català. El clúster és una entitat acreditada dins el programa Catalonia Clusters i compta amb el suport d’Acció.