Ensenyament universitari

Formació superior en pell i programes de cooperació educativa internacional

Universidad de la piel - Leather Cluster Barcelona
Universitat de la pell

Una de les àrees d’actuació més importants, on Leather Cluster Barcelona ha invertit més esforços i recursos, és en la formació dels professionals del sector.

Tenir formació universitària i habilitats tècniques en pell és un plus per joves estudiants que vulguin desenvolupar una carrera professional en empreses de la cadena de valor de la indústria de la pell.

La Universitat de la Pell és un exemple de cooperació entre la comunitat educativa i el teixit empresarial, ja que els alumnes realitzen pràctiques laborals a les empreses del sector de la pell i desenvolupen la seva formació pràctica i la seva capacitat investigadora a A3 Leather Innovation Center.

La Universitat permet desenvolupar formació integral i molt específica en el món de la pell: enginyeria, màster i doctorat.

Tant pels estudis superiors especialitzats en el camp de la pell, com per les sinergies amb tots els altres elements i agents de Leather Cluster Barcelona el centre docent és de gran interès per estudiants universitaris de tot el món que volen desenvolupar una carrera professional en l’àmbit de la pell.