Les marques artesanes associades al clúster exposaran  els seus articles de pell a l’Adoberia Bella

Del 8 a l’11 de novembre tindrà lloc el REC.0 Experimental Stores. El REC.0 és la transformació del barri del Rec d’Igualada en pop up stores de moda. Durant quatre dies, grans marques locals i internacionals i dissenyadors de moda independent i emergent hi venen els seus estocs i mostraris a preus únics.

El festival que celebrarà la seva 25a edició, s’ha convertit en l’esdeveniment de moda, patrimoni i cultura de referència a Catalunya on participen unes 100 marques i és visitat per més de 100.000 persones.

La col·laboració entre Leather Cluster Barcelona i el festival de moda es va iniciar el 2019 amb els tallers infantils per descobrir i jugar amb la pell, i des de llavors el clúster ha format part de l’agenda del REC.0 amb diferents activitats culturals: visites guiades, conferències i rutes històriques.

En aquesta edició, Leather Cluster Barcelona fa un pas més en aquesta cooperació amb l’objectiu que la pell tingui més protagonisme que mai en el REC.0. El clúster participarà en l’esdeveniment de moda amb un espai propi, la pell del Rec, on les marques artesanes associades a Leather Cluster Barcelona exposaran els seus articles i complements de pell a l’Adoberia Bella.

Durant aquest REC.0, dissenyadors i artesanes de peces i accessoris de pell participaran amb un espai a la planta baixa de l’Adoberia Bella, seu de Leather Cluster Barcelona, on podran vendre els seus articles artesanals de pell.

Les marques artesanes associades al clúster que exposaran els seus articles de pell són:

  • Evegé Leather
  • LeatherHug
  • Nquart Leather
  • Nubuckcuir Leather bags
  • Puntotres

Leather Cluster Barcelona a través d’aquest espai, la pell del Rec, vol posar en valor a les persones que treballen en el disseny i en la creació artesanal d’articles de pell, reivindicant el potencial de l’artesania i donant visibilitat al considerable teixit de dissenyadors i artesans en pell que hi ha al nostre país.

El clúster d’aquesta manera, reivindica també, la pell i la seva aplicació en l’artesania i el disseny com a material original de l’economia circular.

Leather Cluster Barcelona fa una crida a la gent perquè visiti l’Adoberia Bella durant els dies del REC.0 i compri les peces de pell de les marques associades al clúster, marques inspirades en valors com la qualitat, l’artesania, la proximitat, l’autenticitat i la moda sostenible. Triar pell, significa invertir en articles que es poden usar durant molts anys. Un article de pell pot durar tota la vida.

Leather Cluster Barcelona és un entorn de cooperació competitiva per promoure projectes estratègics transversals i transformadors amb l’objectiu d’impulsar l’ecosistema del sector de la pell català. El clúster és una entitat acreditada dins el programa Catalonia Clusters i compta amb el suport d’Acció.