El divendres 10 de març, un grup de la marca Loewe al Japó ha visitat Leather Cluster Barcelona per a endinsar-se en el món de la pell a través d’un aprenentatge actiu que ha combinat visites guiades de caràcter tècnic, així com històric-cultural.

L’equip de Loewe ha estat format per membres molt rellevants de la marca de moda al Japó, els directors de qualitat i formació a nivell país, així com la directora i l’artesà expert en reparacions de la botiga d’Osaka.

En aquesta jornada formativa a mida s’han impartit coneixements sobre la pell i el seu procés de transformació amb les visites a les adoberies de Badia i Miret, i també ha comptat amb continguts teòrics sobre història, economia circular i sostenibilitat amb les visites pràctiques al museu de Cal Granotes i a la depuradora de la indústria adobera d’Igualada, IDR. Una experiència per a descobrir el món de la pell en el seu conjunt a través de l’ecosistema de la pell d’Igualada.

La intensa jornada ha estat molt ben valorada per la delegació de Loewe al Japó i ha contribuït molt positivament a ampliar la seva experiència.

Gràcies a aquesta activitat formativa, l’equip de Loewe ha pogut gaudir del parc temàtic de la pell únic que ofereix Leather Cluster Barcelona, a través d’un aprenentatge actiu per a promoure el coneixement de la pell entre aquests professionals del món de la moda.

Amb més de 175 anys d’història, Loewe ha generat un espai únic on la moda i l’art es toquen, construint una marca icònica amb uns valors sempre associats a la qualitat i a l’excel·lència. Loewe representa l’exclusivitat de les millors pells a través del disseny, la innovació i la modernitat. En els seus dissenys s’aprecia el mestratge amb la qual treballen els artesans marroquiners de Loewe les pells de màxima qualitat.

Leather Cluster Barcelona en els seus programes de formació transmet una tradició i know-how de 900 anys d’història en el món de la pell, integrant coneixements pràctics i teòrics, per a conèixer bé l’origen, la història, l’evolució i el procés de transformació de la pell. Formació dirigida als treballadors de tot tipus d’empreses de la cadena de valor de la indústria de la pell i a professionals de les marques nacionals i internacionals del sector de la moda i d’articles i complements de pell d’alta qualitat.

Leather Cluster Barcelona és un entorn a cooperació competitiva per a promoure projectes estratègics transversals i transformadors amb l’objectiu d’impulsar l’ecosistema del sector de la pell. El clúster és una entitat acreditada dins del programa Catalonia Clústers i compta amb el suport d’Acció.