TFL: Productes químics per fer que el cuir sigui perfecte

TFL és una companyia global que treballa exclusivament per al sector de la pell. Ofereix especialitats químiques i solucions innovadores per a les adoberies, empreses de processament de cuir i revestiments, sempre esforçant-se per introduir noves idees en el mercat. Les activitats de TFL comprenen el desenvolupament, la producció i la comercialització de productes químics especials, com a agents adobants, colorants i productes d’acabat, que permeten als seus clients, crear un article final atractiu, com el cuir per a interiors d’automòbils, calçat, confecció, tapisseria de mobles o accessoris.

TFL està activament present en 90 països amb l’ajuda d’agents i distribuïdors exclusius que els permeten ajudar i assessorar els seus socis comercials en les seves instal·lacions o a través dels seus propis centres d’aplicació locals, laboratoris o centres d’atenció al client, com és el cas de la seva seu a Igualada. Els centres de producció al Brasil, la Xina, França, l’Índia i Itàlia garanteixen la proximitat de la seva cadena de subministrament als seus clients.

La proximitat amb els seus clients és molt important per a TFL. Escolten atentament els seus requeriments com a font d’inspiració per a generar innovadores idees i crear articles finals amb valor afegit real. El profund coneixement de la tecnologia d’aplicacions permet a TFL desenvolupar la solució tècnica adequada per als desafiaments diaris dels clients.

Per a TFL els productes ecològics i els processos de producció no són una qüestió d’imatge, són vitals per al futur de la indústria de la pell.

TFL recolza activament la fabricació de cuir sostenible i està fent tot el possible per a millorar i innovar contínuament la sostenibilitat dels seus productes i processos comercials. A la seva pàgina web trobareu més informació sobre la seva aposta per la sostenibilitat: https://www.tfl.com/

Leather Cluster Barcelona és un entorn a cooperació competitiva per a promoure projectes estratègics transversals i transformadors amb l’objectiu d’impulsar l’ecosistema del sector de la pell. El clúster és una entitat acreditada dins del programa Catalonia Clústers i compta amb el suport d’Acció.