L’empresa Pytón és una empresa especialitzada en pells, teles i accessoris per al calçat, marroquineria, tapisseria i confecció.

La seva missió és oferir als seus clients la màxima qualitat, productes amb un servei totalment personalitzat per a cada necessitat. Aquest compromís ha fet possible que Pytón hagi aconseguit una reputació contrastada en el món de la moda i contract.

Pytón va fer els seus primers passos en 1939 de la mà de l’avi i pocs anys després el besavi de Josep Sont, actual director general i membre de la quarta generació de la família fundadora de l’empresa.

En un primer moment, la companyia, que té la seva seu a Sant Boi de Llobregat (Barcelona) es va especialitzar en el subministrament de pells per al sector del calçat a mida, i uns anys després es va ampliar el negoci cap a la marroquineria i la confecció.

Actualment, l’empresa divideix el seu negoci en quatre àrees: marroquineria, calçat, fornitures i contract, que engloba tapisseria per a hotels, restaurants, espais de fitness, nàutica o sanitat. L’empresa va començar a desenvolupar aquest últim segment ja fa un quart de segle.

Pytón troba molta diversificació en els seus clients, des de les majors companyies de gran distribució de moda del món i de luxe fins a petites marques que tot just comencen. A més, l’empresa també és un dels principals proveïdors de fornitures per a moda infantil a Espanya.

Pytón, passió per la moda des de 1939, al seu lloc web trobareu més informació sobre els seus productes.

Leather Cluster Barcelona és un entorn de cooperació competitiva per promoure projectes estratègics transversals i transformadors amb l’objectiu d’impulsar l’ecosistema del sector de la pell català. El clúster és una entitat acreditada dins el programa Catalonia Clusters i compta amb el suport d’Acció.