PUNTOTRES és una empresa catalana que es dedica al disseny i la fabricació de bosses i accessoris de pell.

La marca PUNTOTRES va ser fundada l’any 1991 per Jordi Llavina i Sandra Pamias, obrint la seva seu i el seu showroom a Barcelona.

Des de llavors la seva presència en salons, showrooms i les fires més rellevants del sector ha impulsat PUNTOTRES en el mercat tant nacional com internacional.

PUNTOTRES sempre ha concedit molta importància a fabricar amb pells de primera qualitat així com a fer un rigorós control en els acabats, cuidant els detalls , l’estil i  la qualitat dels dissenys que componen les seves col·leccions de bosses, carteres i cinturons.

Per a aconseguir un producte òptim realitzen acurats controls de qualitat, tant en la matèria primera com en els processos per a l’elaboració dels seus productes.

La pell que utilitzen gaudeix d’un reconegut prestigi i es distingeix per la suavitat i fermesa de la seva flor, la seva resistència a l’abrasió i a la humitat, la seva durada en òptimes condicions, el seu tacte i suavitat la qual cosa els dona la possibilitat d’adequar cadascun dels seus productes a la pell que millor s’adapta.

L’objectiu de  PUNTOTRES és fer que el client senti com a seva cada peça que creen, tant pel seu disseny com per la qualitat en les pells emprades.

Els seus productes estan pensats tant per a la dona com per a l’home actual, que acostumats als constants reptes que li imposa la societat, valora la qualitat i transmet les seves emocions.

PUNTOTRES també col·labora amb grans i petites marques en disseny, creació, fabricació i distribució dels seus productes de pell.

Leather Cluster Barcelona és un entorn de cooperació competitiva per promoure projectes estratègics transversals i transformadors amb l’objectiu d’impulsar l’ecosistema del sector de la pell català. El clúster és una entitat acreditada dins el programa Catalonia Clusters i compta amb el suport d’Acció.