Divendres 10 de maig, coincidint amb el dia de la Festa Institucional de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de LLeida, es va celebrar l’11è dinar d’antics alumnes. El dinar va tenir lloc al restaurant ABV del Club de Tennis Urgell de Lleida amb la presència de prop d’un centenar de persones entre alumnes, antics alumnes, professorat, personal de la universitat i autoritats.

Com ja és habitual el dinar va servir de marc per al lliurament d’una sèrie de premis i distincions lligades a l’activitat i la vida de l’escola universitària. En aquest sentit, l’Escola Politècnica Superior UdL va premiar als millors estudiants de cada grau i màster.

El reconeixement al millor expedient acadèmic del curs 2022-23 del Màster d’Enginyeria del Cuir va recaure en l’estudiant Lluís Garcia i Pla. El premi, patrocinat per Leather Cluster Barcelona , li va entregar en Jordi Vidal, director executiu del clúster.

També es va fer lliurament durant la jornada, de la distinció a la Qualitat Docent EPS “Joan Gimbert”, en reconeixement a la tasca docent realitzada pel professorat de l’escola universitària, que van lliurar Delfí Robinat, president del Consell Social de la Universitat de Lleida, Ferran Badia i Marta Oliva. En aquest apartat, hi va haver mencions per Maria Rosa Cantero Gómez i Maria Mercè Solé Ferrer, professores d’Enginyeria Industrial del Campus Universitari d’Igualada- UdL.

El Màster en Enginyeria del Cuir impartit al Campus Universitari Igualada-UdL és únic a Europa en el seu àmbit. Amb els coneixements i les habilitats adquirides en aquest màster, els titulats esdevenen un perfil professional molt interessant per a empreses de tota la cadena de valor de la indústria de la pell.

Leather Cluster Barcelona, dona suport actiu al màster amb la convicció que aquest programa universitari respon a les necessitats de professionals altament qualificats pel sector de la pell.

Leather Cluster Barcelona és un entorn de cooperació competitiva per promoure projectes estratègics transversals i transformadors amb l’objectiu d’impulsar l’ecosistema del sector de la pell català en el marc de les polítiques del Valor Compartit. El clúster és una entitat acreditada dins el programa Catalonia Clusters i compta amb el suport d’Acció.