Loewe visita Leather Cluster Barcelona

Loewe visita LCBDivendres 25 de març, una delegació de la marca Loewe va visitar Leather Cluster Barcelona amb l’objectiu de descobrir i viure durant un dia, l’ecosistema de la pell d’Igualada a través de la visita als museus, adoberies, depuradora i seu del clúster.

Amb més de 175 anys d’història, Loewe ha generat un espai únic on la moda i l’art es toquen, construint una marca icònica amb uns valors sempre associats a la qualitat i a l’excel·lència. Loewe representa l’exclusivitat de les millors pells a través del disseny i la innovació. En els seus dissenys s’aprecia el mestratge amb la qual treballen els artesans marroquiners de Loewe les pells de màxima qualitat.

El grup de Loewe que va visitar el clúster estava format per professionals de la botiga de Passeig de Gràcia de Barcelona i del seu departament de formació global.

Loewe visita LCBMitjançant aquesta activitat formativa al clúster, l’equip de Loewe va poder gaudir del parc temàtic de la pell únic que ofereix Leather Cluster Barcelona, a través d’un aprenentatge actiu que combina visites guiades amb master class impartides per formadors qualificats de diferents àmbits.

Una experiència per a gaudir del món de la pell en el seu conjunt, amb tocs d’artesania, cultura, indústria, gastronomia i sostenibilitat.

Els professionals de Loewe, que es van mostrar molt participatius durant tota la jornada, van valorar molt positivament l’experiència formativa destacant que els coneixements teòrics i pràctics adquirits poden contribuir a donar un valor afegit per a satisfer les necessitats del client exclusiu i selecte de Loewe.

Loewe visita LCBLeather Cluster Barcelona en els seus programes de formació transmet una tradició i Know-how de 900 anys d’història en el món de la pell, integrant coneixements pràctics i teòrics, per a conèixer bé l’origen, la història, l’evolució i el procés de transformació de la pell. Formació dirigida als treballadors de tot tipus d’empreses de la cadena de valor de la indústria de la pell i a professionals de les marques nacionals i internacionals del sector de la moda i d’articles i complements de pell d’alta qualitat.

Leather Clúster Barcelona és un entorn a cooperació competitiva per a promoure projectes estratègics transversals i transformadors amb l’objectiu d’impulsar l’ecosistema del sector de la pell. El clúster és una entitat acreditada dins del programa Catalonia Clústers i compta amb el suport de Acció.

Compromesos amb la moda sostenible, l’economia circular i el valor compartit, Leather Cluster Barcelona engloba 55 empreses i agents amb una facturació agregada de més de 550 milions d’euros que donen ocupació a uns 1.800 treballadors, des de la ramaderia i la indústria alimentària, adoberies, universitat i recerca, fins a la química, la sostenibilitat, el disseny, la manufactura en pell i la moda.