Leather Cluster Barcelona torna a Première Vision

L’ecosistema català de la pell present a la fira de moda de París

Leather Cluster a Première Vision ParisDel 17 al 19 de setembre Leather Cluster Barcelona ha exposat de nou a la fira de Première Vision Paris, el gran esdeveniment internacional per a professionals de la moda que es celebra a la capital francesa.

Première Vision és una gran fira que engloba els principals sectors complementaris del  món de la moda en termes d’oferta, know-how i serveis a París, la seva capital  mundial. La fira celebra dues edicions anuals, al febrer, per presentar les col·leccions de primavera-estiu de l’any següent i al setembre, per les de tardor-hivern.

En aquesta edició de setembre hi han participat més de 2.000 expositors provinents de 48 països i l’han visitada uns 60.000 professionals de la moda d’arreu del món.

En l’estand de Leather Cluster Barcelona a Première Vision Paris han tingut un protagonisme destacat els centres que aporten formació, investigació i innovació al sector de la pell: el Campus Universitari d’Igualada-UdL, l’escola d’Art i Disseny Gaspar Camps i el centre de recerca A3 Leather Innovation Center.

En aquesta ocasió, una representació dels adobers ha participat aportant mostres de pell a l’estand: Splenda de Miguel Farrés Rojas, Morera Pell i Despell.

A més de l’estand corporatiu de Leather Cluster Barcelona, set associats del clúster han estat representats a París amb estand propi: Aqpel, Combalia, Badia, Castañer, Grup Miret, La Doma i Riba Guixà.

Leather Cluster Barcelona, és la xarxa global i transversal formada per unes 50 empreses i entitats de la cadena de valor de la indústria de la pell de Catalunya. El clúster té la seva capital a Igualada i a seva seu a l’Adoberia Bella, Centre Europeu d’Interpretació de la Pell de Qualitat.

En un ecosistema de cooperació únic d’empresa, educació i ciència al voltant de la pell, Leather Cluster Barcelona té com a objectiu principal sumar, coordinar i dinamitzar els esforços de totes les empreses i agents del sector de la pell català, per augmentar-ne la competitivitat, millorar-ne l’eficiència i impulsar el creixement del negoci conjunt.

.