Leather Cluster Barcelona participa al Rec Stores

Tallers per descobrir i jugar amb la pell a l’Adoberia Bella

Amb motiu del Rec Stores, Leather Cluster Barcelona amb la col·laboració de REC.0 i l’Ajuntament d’Igualada, ha organitzat un taller infantil per descobrir i jugar amb la pell per tal de difondre’n el seu coneixement entre els nens i nenes de 3 a 12 anys.

Rec.0 Experimental Stores és la transformació del barri del Rec d’Igualada en pop up stores de moda. Després de 20 edicions, el Rec.0 s’ha convertit en un esdeveniment de moda, patrimoni i cultura de referència a Catalunya que s’organitza dues vegades l’any. En aquesta última edició han participat gairebé 100 marques i ha estat visitada per més de 100.000 persones.

La pell i el seu procés d’adobat i acabat és essència del barri del Rec. La moda i el barri del Rec, són dos punts convergents entre Rec Stores i Leather Cluster Barcelona.

L’Adoberia Bella, seu de Leather Cluster Barcelona situada al cor del barri del Rec, va acollir el Taller en pell dirigit per Sandra Sayavera amb la col·laboració de l’Escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps, “La Gaspar”.

El Taller en pell va comptar amb dos espais, un per una activitat destinada als nens i nenes i guiada per monitors/es, i un segon espai per activitats supervisades directament pels pares i mares.

Durant 4 dies, gairebé 100 nens i nenes van poder gaudir de manualitats i jocs basats en pell. La pell és un residu de l’alimentació que la indústria adobera transforma en un producte útil i de valor per la societat.

Leather Cluster Barcelona, és la xarxa global i transversal formada per més de 45 empreses i entitats de la cadena de valor de la indústria de la pell de Catalunya. El clúster té la seva capital a Igualada i la seva seu a l’Adoberia Bella, Centre Europeu d’Interpretació de la Pell de Qualitat.

En un ecosistema de cooperació únic d’empresa, educació i ciència al voltant de la pell, Leather Cluster Barcelona té com a objectiu principal sumar, coordinar i dinamitzar els esforços de totes les empreses i agents del sector de la pell català, per augmentar-ne la competitivitat, millorar-ne l’eficiència i impulsar el creixement del negoci conjunt.