Dimecres 15 de febrer, una delegació de LCI Barcelona ha visitat Leather Cluster Barcelona per endinsar-se en el món de la pell a través d’un aprenentatge actiu que ha combinat visites guiades amb master class.

LCI Barcelona és l’escola de disseny i arts visuals més internacional de la capital catalana gràcies als 23 campus repartits en els 5 continents que té la xarxa canadenca LCI Education, a la qual pertany. Nascuda l’any 2013 després de l’associació entre LCI Education i l’Escola de Moda Felicitat Duce, LCI Barcelona és una escola superior referent en l’àmbit de la formació en disseny que atreu estudiants de tot el món.

Encapçalats per la professora Paola Cirelli, els joves estudiants del màster de disseny de bolsos i calçat de LCI, van poder submergir-se en l’ecosistema de la pell d’Igualada, en una jornada formativa a mida on s’han impartit coneixements sobre la naturalesa, estructura, processos de producció, propietats i característiques de la pell i també ha comptat amb les visites a les adoberies de Badia i Miret, a la depuradora IDR i a l’Adoberia Bella, seu de Leather Cluster Barcelona.

La intensa jornada ha estat molt ben valorada pels estudiants de LCI Barcelona i ha contribuït molt positivament al seu aprenentatge. Aquesta formació tindrà continuïtat les properes setmanes amb una altra sessió, en aquesta ocasió posant el focus en el sector de la pell com agent clau de l’Economia Circular i la Moda Sostenible.

Leather Cluster Barcelona té per objectiu amb aquestes accions formatives que integren coneixements pràctics i teòrics dirigides a joves estudiants, promoure el coneixement de la pell per incentivar el seu ús i aplicació en els dissenys i creacions d’aquests futurs professionals del món de la moda.

Leather Cluster Barcelona és un entorn de cooperació competitiva per promoure projectes estratègics transversals i transformadors amb l’objectiu d’impulsar l’ecosistema del sector de la pell català. El clúster és una entitat acreditada dins el programa Catalonia Clusters i compta amb el suport d’Acció.