Leather Cluster Barcelona celebra la seva Assemblea General Ordinària 2021

El passat 28 de juny, el clúster va celebrar en format online, l’Assemblea General Ordinària 2021. Prèviament i també durant aquest mes, s’havia reunit la seva Junta directiva.

A l’assemblea, conduïda per en Jordi Vidal, director executiu de Leather Cluster Barcelona, es van repassar les activitats i les accions dutes a terme durant el 2020, posant en relleu el suport i acompanyament del clúster durant el confinament per a fer costat als seus associats i al sector de la pell. Es van destacar també alguns projectes, com el d’economia circular de valorització del pèl amb l’empresa de fertilitzants Labin i la col·laboració de la Unió Empresarial de l’Anoia, o el projecte sobre la percepció de la imatge del sector de la pell que Leather Cluster Barcelona amb el suport d’Acció (Departament d’Empresa i Coneixement), va treballar durant mesos amb una de les empreses de referència internacional en l’àmbit de la comunicació i l’estratègia: Ogilvy.

A continuació es va presentar l’informe econòmic i de gestió, procedint després a aprovar els comptes del 2020 i el pressupost pel 2021.

Durant l’assemblea, també es van anunciar els projectes i objectius previstos pel 2021, així com les línies mestres del pla estratègic.

Els socis de manera unànime van reafirmar el seu compromís amb l’ús sostenible dels recursos naturals, el mínim impacte ambiental en la producció, i en la gestió eficient dels residus que genera el sector de la pell.