Homenatge del Rec Stores a la indústria de la pell amb tallers i visites guiades

Leather Cluster Barcelona organitza de nou el taller infantil amb pell

Rec.0 Experimental Stores és la transformació del barri del Rec d’Igualada en pop up stores de moda. Després de 20 edicions, el Rec.0 s’ha convertit en un esdeveniment de moda, patrimoni i cultura de referència a Catalunya que s’organitza dues vegades l’any. En la passada edició va rebre la visita de més de 120.000 persones.

Amb motiu del seu 10è aniversari, Rec Stores homenatjarà a la indústria de la pell amb diferents visites guiades i tallers.

Tallers infantils - Cluster de la pellDins de les activitats culturals del Rec 0.20 que tindrà lloc del 6 al 9 de novembre, els visitants podran gaudir de manera gratuïta de visites guiades al Museu de Cal Granotes i a l’adoberia de Curtits Badia i participar de diferents tallers oberts.

Els tallers van des de com aprendre la tècnica d’emmotllat en pell sobre una escultura de l’artista Teresa Riba per part de la Gaspar fins a la creació del bolso “El Redondo” de la dissenyadora Olga Dubovik, creativa de Lubochka, fins al procés de creació d’una sabata per Aldanonyfdez.

Per la seva part, Leather Cluster Barcelona, organitza de nou, un taller infantil per descobrir i jugar amb la pell per tal de difondre’n el seu coneixement entre els nens i nenes de 3 a 12 anys.

L’Adoberia Bella, seu de Leather Cluster Barcelona situada al cor del barri del Rec, acollirà durant tots els dies del Rec Stores les sessions del Taller en pell dirigit per Sandra Sayavera amb la col·laboració de l’Escola municipal d’art i disseny Gaspar Camps, “La Gaspar”.

El Taller Infantil en pell compte amb dos espais, un per una activitat destinada als nens i nenes i guiada per monitors/es, i un segon espai per activitats supervisades directament pels pares i mares.

Del dimecres 6 fins al dissabte 9 de novembre, els nens i nenes podran gaudir de manualitats i jocs basats en pell i aprendran que la pell és un residu de l’alimentació que la indústria adobera transforma en un producte útil i de valor per la societat.

Els que estiguin interessats en participar en els tallers s’han d’inscriure a través d’aquest formulari.