Gran participació dels tallers infantils amb pell

Amb motiu del Rec Stores, Leather Cluster Barcelona amb la col·laboració de REC.0 i l’Ajuntament d’Igualada, ha organitzat per segona vegada un taller infantil per descobrir i jugar amb la pell.

Tallers infantils amb pell - RECEls tallers que han format part de l’agenda cultural del Rec Stores, s’engloben en el projecte de promoció del món de la pell de Leather Cluster Barcelona i tenen per objectiu difondre’n el seu coneixement entre els nens i nenes de 3 a 12 anys.

La pell és un residu de l’alimentació que la indústria adobera transforma en un producte útil i de valor per la societat. Utilitzada per vestir-se, calçar-se o aixoplugar-se, la pell té el seu origen en l’inici de l’home com a tal. Avui, la pell està molt present a la nostra vida quotidiana amb diferents articles com ara, jaquetes, cinturons, bosses de mà, sabates, carteres, moneders o accessoris tecnològics, entre altres, com a clar exemple de la valorització d’un residu de la indústria alimentària en el si de l’Economia Circular.

L’Adoberia Bella, seu de Leather Cluster Barcelona situada al cor del barri del Rec, va acollir el Taller en pell dirigit per Sandra Sayavera amb la col·laboració de laGaspar, escola municipal d’art i disseny d’Igualada.

Tallers infantils amb pell - RECEl Taller en pell va comptar amb dos espais, un per una activitat destinada als nens i nenes i guiada per monitors/es, i un segon espai per activitats supervisades directament pels pares i mares.

Durant els 4 dies del REC 0.20, gairebé 100 nens i nenes van poder gaudir de manualitats i jocs basats en pell.

Leather Cluster Barcelona, és la xarxa global i transversal formada per unes 50 empreses i entitats de la cadena de valor de la indústria de la pell de Catalunya. El clúster té la seva capital a Igualada i la seva seu a l’Adoberia Bella, Centre Europeu d’Interpretació de la Pell de Qualitat.

En un ecosistema de cooperació únic d’empresa, educació i ciència al voltant de la pell, Leather Cluster Barcelona té com a objectiu principal sumar, coordinar i dinamitzar els esforços de totes les empreses i agents del sector de la pell català, per augmentar-ne la competitivitat, millorar-ne l’eficiència i impulsar el creixement del negoci conjunt.