EVEGÉ és una marca d’accessoris i complements de pell, fundada al 2021 per l’Eva Garcia Siñol, artesana de la pell i modista.

Un ampli aprenentatge professional en l’àmbit de la pell, primer amb els estudis com a tècnica en adoberia i després amb la formació a l’escola d’art i disseny La Gaspar d’Igualada, han portat a l’Eva a potenciar les qualitats de la pell en el disseny de complements i accessoris d’EVEGÉ.

Evege handcraftProvinent d’una familia dedicada a la producció i comercialització de pell des de fa dues generacions, EVEGÉ treballa sempre amb pell de la millor qualitat per les seves col·leccions, seleccionant la pell més adequada segons l’article a confeccionar.

EVEGÉ experimenta amb la pell en cada procés de creació per crear peces originals que destaquen per la seva funcionalitat, combinant el sentit pràctic del disseny amb l’estètica i la bellesa.

Creats amb pell de la máxima qualitat, tots els articles d’EVEGÉ es produeixen artesanalment cuidant tots els detalls en el seu taller a La Torre de Claramunt.

Des del disseny dels patrons fins a les tècniques de cosir, totes les seves col·leccions estan fetes totalment a mà. Només treballant la pell amb molt cura i de manera artesanal poden oferir uns articles personalitzats i únics.

Patronatges molt cuidats que es converteixen en objectes únics i singulars. Treball amb tècniques tradicionals per a manipular la pell que busquen el mínim impacte ambiental en la producció. Complements originals i diferents per vestir, accessoris innovadors per a la llar, articles de moda, objectes per regalar i moltes coses més.

Tota la passió per la creació d’articles de pell, dona com a resultat EVEGÉ. Una marca inspirada en valors com la qualitat, l’artesania i la sostenibilitat per fer peces atractives i personalitzades que fan la diferència. Al seu perfil d’Instagram podreu veure les seves darreres creacions: instagram.com/evegeleather/

Leather Cluster Barcelona és un entorn a cooperació competitiva per a promoure projectes estratègics transversals i transformadors amb l’objectiu d’impulsar l’ecosistema del sector de la pell. El clúster és una entitat acreditada dins del programa Catalonia Clústers i compta amb el suport d’Acció.