L’empresa anoienca del sector químic, Comercial Godó ha estat guardonada en la categoria de trajectòria professional per part de la Unió Empresarial de l’Anoia (UEA), a través d’una votació oberta i participativa per parts dels socis de la UEA.

El premi a Comercial Godó, soci de Leather Cluster Barcelona, li ha estat concedit durant la celebració de la 23ª Nit Empresarial UEA, i ha estat recollit pel seu gerent, en Xavier Bustos.

La Nit Empresarial és l’acte de referència de la Catalunya Central, organitzat per la UEA, en el qual 430 empresaris i empresàries, autoritats, alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores, patronals, organitzacions territorials, sindicats, entitats, agents socioeconòmics i professionals han omplert el pavelló de Les Comes d’Igualada.

A més a més dels premis, com a novetat i per plasmar la fortalesa empresarial, l’edició d’enguany de la nit empresarial UEA, ha comptat amb un especial reconeixement a les empreses de la comarca i associades a l’entitat que aquest 2023 celebren un aniversari destacat, com Comercial Godó que celebra el seu 50è aniversari.

Comercial Godó va ser fundada l’any 1973.  La seva activitat es basa en la comercialització i distribució de productes químics de base i especialitats per a la indústria en general centrada, sobretot, en el tractament d’aigües, la indústria de la pell, tèxtil, alimentació, detergents, formuladors químics, agroquímics i tractament de superfícies metàl·liques, entre altres.

Amb cinquanta anys d’història, treballa en estreta col·laboració amb les principals empreses fabricants del sector, tant nacionals com internacionals, la qual cosa, els ha permès tenir una variada gamma de productes i serveis.

Leather Cluster Barcelona és un entorn de cooperació competitiva per promoure projectes estratègics transversals i transformadors amb l’objectiu d’impulsar l’ecosistema del sector de la pell català. El clúster és una entitat acreditada dins el programa Catalonia Clusters i compta amb el suport d’Acció.

Foto: UEA