L’empresa anoienca del sector químic, Comercial Godó, soci de Leather Cluster Barcelona, ha rebut la medalla de bronze d’ECOVADIS, un reconeixement que reflecteix el seu compromís continu amb la sostenibilitat i les bones pràctiques empresarials.

Aquest èxit és un pas significatiu en el seu compromís de millorar constantment les seves operacions en termes de responsabilitat social corporativa i gestió ambiental.

ECOVADIS és una prestigiosa plataforma mundial de qualificació de sostenibilitat, que avalua les pràctiques empresarials en àrees clau com ara el medi ambient, els drets laborals i humans, l’ètica i les compres sostenibles. Obtenir la medalla de bronze situa a Comercial Godó entre el 35% de les empreses que més destaquen per la dedicació a implementar i mantenir alts estàndards en aquestes àrees crítiques.

Aquest reconeixement és el resultat de l’esforç conjunt de tot l’equip de Comercial Godó, que treballa incansablement per integrar principis sostenibles en cada aspecte de les seves operacions.

Comercial Godó va ser fundada l’any 1973.  La seva activitat es basa en la comercialització i distribució de productes químics de base i especialitats per a la indústria en general centrada, sobretot, en el tractament d’aigües, la indústria de la pell, tèxtil, alimentació, detergents, formuladors químics, agroquímics i tractament de superfícies metàl·liques, entre altres.

Amb més cinquanta anys d’història, treballa en estreta col·laboració amb les principals empreses fabricants del sector, tant nacionals com internacionals, la qual cosa, els ha permès tenir una variada gamma de productes i serveis.

Des de Comercial Godó es mostren orgullosos d’aquesta fita i agraeixen a tots els seus empleats, socis i clients pel seu suport continu mentre segueixen treballant cap a un futur més sostenible. Continuen compromesos amb la millora contínua i la transparència, i estan decidits a continuar avançant en el seu camí cap a una sostenibilitat i responsabilitat social més grans. La medalla de bronze d’ECOVADIS no només és un honor, sinó també una motivació per continuar implementant pràctiques innovadores i sostenibles que beneficiïn la seva empresa, la comunitat i el medi ambient.

Leather Cluster Barcelona és un entorn de cooperació competitiva per promoure projectes estratègics transversals i transformadors amb l’objectiu d’impulsar l’ecosistema del sector de la pell català en el marc de les polítiques del Valor Compartit. El clúster és una entitat acreditada dins el programa Catalonia Clusters i compta amb el suport d’Acció.